Kladdig makeup – hur utför man ögonsminkning?

Inlagd i: Gör Det Själv | Make-up

Hej, idag har jag en till dos sminkinspiration till dig.

Jag älskar att dela på min blogg allt jag lyckas hitta på Internet. Jag följer alla sminktrender, det är därför du alltid hittar de nya nyheterna i den här avdelningen. Det visar sig att det finns fördelar med att vara ett make up fan, för tack vare det har jag gott om idéer för mina inlägg.

Dagens ämne: KLADDIG MAKEUP

Vad är det? Det här är ännu en “Instagram” sminktrend som du borde veta om eftersom det fungerar bra på sommaren. Det är en mycket känslig version av rökigt öga som gör dina ögon perfekt i sommarsolen.

Jag uppmuntrar dig att lära känna denna sminktrend lite bättre, för:

  • det är lätt att utföra även för de personer som saknar skicklighet,
  • det är perfekt för sommaren, t.ex. för semesterresan,
  • det kräver minimal kosmetika.

Jag tror att det inte finns något behov av ytterligare övertygande av någon. Tro mig att kladdig makeup är en av de enklaste sminkideerna som passar nästan alla och är mycket subtil medan det perfekt framhäver naturlig skönhet.

Kladdig makeup — hur gör man det?

Du behöver bara 2 saker:
en ögonskuggefärg + mjuk blendingborste

Applicera den ena ögonskuggan på ögonlocket. Vi har sommar så det är bäst att använda känsliga nyanser, men det är också viktigt att matcha det med din hudfärg, ögon och hårfärg (läs nedan). Det som är viktigt är att blanda den valda färgen i en cirkelrörelse till det ögonblick då det börjar blanda sig med huden och skapar en mild övergång mellan färgerna. Det kräver ditt tålamod, eftersom det kan ta ett tag att blanda ögonskuggan. Kladdig makeup håller bäst när du applicerar ögonskuggbas först, men det här är inte en absolut nödvändighet.

Vem kan dra nytta av kladdig makeup?

Givenchy Le Make-Up ambassadör belyser ett faktum att smink beror på formen på ögonen. Det är därför, eftersom detta smink ser ut som ett dimmigt moln utan uttryckliga kanter, finns det ingen anledning att oroa sig för ögonens form. Det som är viktigt är att uppnå denna subtila övergång mellan ögonskugga och hud.

Kladdig makeup kan utföras med röda, orange eller gula ögonskuggor (sommarutgåva), men även med pasteller, som persika, mint, citron, pulverrosa (för flickaktig version) eller brunt och koppar (för tonad makeup).

Killögonbryn. Jag lånade ögonbryn från min pojkvän!
Hängande ögonlocksmakeup – Hur sminkar man korrekt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *