Kan Du Återanvända Falska Ögonfransar? Håll Dem Rena!

Inlagd i: Make-up | Ögon

Tjejer, idag kommer jag att hantera de sämsta myterna om falska ögonfransar. Gadgetarna är allmänt tillgängliga och definierar fantastiskt varje makeup men vi vet fortfarande lite om att använda dem på rätt sätt.

Jag började använda falska fransar några år sedan. Jag brukade tro att en bra mascara är nog. Sedan jag började använda falska ögonfransar har jag applicerat dem före varje stor natt ute. I början av mitt sminkäventyr, trodde jag att falska ögonfransar var engångsbruk. Det var därför jag skulle köpa de billigaste eftersom jag inte ville spendera för mycket pengar. Många gånger var jag tvungen att spendera mycket tid på att klippa dem och anpassa mig till mina naturliga fransar och sedan… kasta iväg dem. Sammanfattning:

Är Falska Ögonfransar Engångsartiklar? NO!

Jag slår vad om att du undrar hur det är möjligt att återanvända fransar som har mascara och limuppbyggnad och som böjts i alla riktningar. Om vi betalar mycket pengar för en uppsättning falska fransar, borde vi lära oss att hålla dem rena. Även om det tar tid – rengör du dem varje gång du tar bort dem – det är värt det. Särskilt när du betalar för fransarna mer än för ett par läderskor. Jag tror på att ta hand om dyra saker. Här kommer en fråga…

Hur Rengör Man Falska Ögonfransar? DET FINNS INGET ENKLARE!

Efter många försök hittade jag enklaste sättet och delar det med dig. Du sparar tid du skulle behöva spendera på blötläggning av fransar och kamma ut orenheter. Min metod är lättare – du borde prova det!

  1. Använd pincett för att ta bort bindmedelsresterna av remsorna.
  2. Blötlägg två bomullspads i sminkborttagare.
  3. Placera dina falska fransar mellan padsen.
  4. Tryck försiktigt på fransarna och lämna dem på så sätt i upp till 2 minuter.
  5. Ta bort kuddarna (mascaran borde vara kvar).
  6. Placera fransarna på en ren pad. Blötlägg en bomullspinne i borttagaren.
  7. Ta bort resterande mascara och smuts med pinnen.
  8. Du kan kamma ut fransarna med en ren (skållad) mascarastav.

Förvara falska ögonfransar i originalförpackningen för att behålla sin form! 

Moon Wakai – fint och ungt utseende med Yoskine
Varför inte bara älska morötter! Hemmagjord morot ansiktsmask

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *