Hängande ögonlocksmakeup – Hur sminkar man korrekt?

Inlagd i: Make-up | Ögon

Idag har jag några intressanta knep som gör det möjligt att introducera harmoni i vardagen. Det kommer att vara användbart mestadels för tjejer med hängande ögonlocksproblem som att hitta det gyllene medelvärdet i smink. Njut!

Hur bekämpar man hängande ögonlock?

Mitt förslag… MAKE UP! Du vet att den välutövade sminkningen kan ändra utseendet, lysa upp utseendet och optiskt göra skillnad. Jag har samma problem och jag vet att det luriga ögonlocket inte är trevligt. Du måste lära dig att leva med det och några enkla trick kan hjälpa dig att utföra sminkningen som enkelt rättar till denna ofullkomlighet.

KAMOUFLAGE SMINKNING

Ett hängande ögonlock är ett överflödigt skinn som samlas under ögonbrynen och gör att ögonen känns “tyngre”. Det är inte så friskt och lätt som vi skulle förvänta oss. Personer med hängande ögonlock har ingen lätt uppgift eftersom standardsminkning bara kan framhäva problemet.

Smink för hängande ögonlock baseras främst på användningen av kosmetika som är inriktad på att minimera synligheten hos ögonlocken, avslöja ögat och göra det optiskt större. Korrekt sminkning kan vara fördelaktigt även för det täckta ögat. Vad ska du komma ihåg?

  1. Smink för hängande ögonlock bör gå över vecket vilket gör att ögonen blir större.
  2. Det är värt att överväga smink som belyser de inre hörnen av ögonen. Det kommer att dra uppmärksamheten bort från det hängande ögonlocket.
  3. En annan regel säger att ögonkonturen inte kan skissas med en mörk penna (inte heller en mörk ögonskugga) för att ögat ska verka mindre och djupare.

Det här är regler som du måste komma ihåg hela tiden om du har ett hängande ögonlock och du kommer att använda den ögonskuggan och sminkpenslarna. Tre ovanstående tips gör att du kan glömma den tunga och ineffektiva ögonkonfigurationen. Dina ögon kommer sticka ut och blicken blir fräsch. Makeup för hängande ögonlock kan introducera symmetri i ansiktet.

Kladdig makeup – hur utför man ögonsminkning?
Starka & Vackra Ögonfransar? Jag vet det enkla sättet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *