Vad Finns I Min Skönhetsväska?

Inlagd i: Gör Det Själv | Make-up
BEAUTY BAG

Hej tjejer!

Sommarn kommer. Det är dags att du tänker på din resväska för kosmetika. Glöm inte solskydd, tropisk hårvård. Kolla vad jag har i min resväska och vilken kosmetika jag tar.

Vad kan du förpacka dina skönhetsprodukter i?

Skönhetsväska, större eller mindre? Var ska man lägga alla dessa skatter? Massor av tjejer har sådana dilemma på sommaren. Svaret är väldigt enkelt: det beror på var du går och hur många produkter du planerar att ta med. Kom ihåg att du får ta med visst stora mängder när du flyger. Överdriv inte med antalet kosmetika. Din pojkvän kommer inte att bära alla schampon, masker, foundations. Tänk två gånger om du verkligen behöver dem.

Vad hittar du i min skönhetsväska?

Solskyddsmedel är ett måste. Jag tar alltid Avene SPF 50 + mineralkräm. Ett 50 ml rör passar i varje handväska. Kosmetikan ger UVA och UVB skydd. Det rekommenderas för allergisk och mycket känslig hud. Det är fritt från kemiska filter, parabener och dofter. Det kan göra huden lite vitare under applicering.

Jag skyddar också mitt hår från solljuset. Medan jag är på stranden bär jag alltid en bred hatt. Innan jag sätter på det sprayar jag med Nuxe Sun mjölkolja med UV-filter. En 100 ml flaska varar några månader. Oljan återfuktar, luktar fantastiskt, har en lätt konsistens och ingredienser som matchar alla hårtyper.

Det finns alltid en fuktande kroppskräm i min skönhetsväska. Det fungerar bra efter en dags sightseeing eller solning. Jag har ingen favorit men väljer en med fuktgivande, utjämnande och skyddande egenskaper. Jag brukar välja kosmetiskt smör eller oljor. Ibland, efter långa promenader.

Vad finns i din resväska?

Mitt sätt att få ideala ögonbryn – henna + ögonbrynsformning
Hur…? Perfekt Makeup för en Första Date – mina Testade Metoder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *