Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – magisk gel eyeliner

Om du gillar fina förpackningar, kommer du verkligen att bli galen när du ser Tony Moly Inked Cushion Gel Liner. Populära koreanska kosmetiska märket, känt för kosmetika i riktigt bra kvalitet och otroligt utseende, har nyligen släppt en ny produkt — gel eyeliner, som ser ut som en bläckkruka med en gåspenna. När jag såg denna kosmetika började mitt hjärta bulta! Jag älskar denna design.

TONY MOLY INKED CUSHION

Gel eyeliner var utformad för att flyta på huden eftersom pennan lämnar högpigmenterad färg. Finessborsten hjälper dig att uppnå den perfekta effekten. Den perfekta linjen förväntas vara lätt att göra och långvarig med den här produkten eftersom eyeliner inte flagnar eller fläckar.
Så många teorier. Vad innebär det i verkligheten?

Förpackning

Be om ursäkt i förväg men jag måste ägna lite av detta inlägg till min glädje över förpackningen. Ta en titt på det bifogade fotot. Gel eyeliner Tony Moly Inked Push är inget jag någonsin sett. Låt mig säga det här, koreanska människor är kreativa. Plastflaskan i eyeliner ser ut som en bläckkruka och greppet för borsten doppad i bläcket ser ut som en gåspenna. Hela saken har mörka färger och dekorerades uteslutande med en minimalistisk vit etikett. Det påminner mig om en bläckpenna tagen direkt från Harry Potter-filmerna.

Produkten finns dock inte i burken, men i sin twist-off-bas. Det mesta av förpackningen är bara en dekoration och en plats för en pensel.

Formel/Applicering

Det finns inget som jag kunde klaga på när det gäller konsistensen och hur lätt appliceringen är. Bra för att det skulle vara synd om en sådan stor eyeliner var värdelös. Tony Moly Inked Cushion Gel Liner är en kosmetika som utan problem sprids på ögonlocket tack vare den krämiga formeln och den eleganta borsten. Det bästa är att produkten håller hela dagen, smälter inte i ögonhörnen (vilket är det största problemet), flagnar inte och du känner inte det på ögonlocket. Jag älskar att applicera den!

Tony Moly Inked Cushion finns i fem färger:

  1. Svart — vacker, djup svart
  2. Brun — väldigt expressiv brun
  3. Pärlbrun — mörk och skimrande brun
  4. Plommonvin — vackert plommon
  5. Olivsvart — skuggor av mörka oliver
Lashcode Mascara. Du Kommer Inte Kunna Motstå Den!
Hur Gör Man Sig Av Med Puffar Under Ögonen & Mörka Cirklar? Kräm, Makeup, Enkla Hacks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *