Recension efter 30 dagars användning: Nanoil hårmask med kreatin

Inlagd i: Skønhedsprodukter

Hej!

Dagens inlägg kommer handla om en ny hårmask utformad för att behabdla skadat hår (vilket mitt var för en månad sedan). Denna produkiten har totalt förändrat min inställning till hårvård.

Jag pratar om: Nanoil Keratin Hair Mask

Jag är säker på att många av er har problem med svagt och skört hår med kluvna toppar och som dessutom gjorde situationen ännu värre genom att de lossnade alldeles för snabbt. Det var precis detta problemet jag hade för bara några veckor sedan.

Det finsn många orsaker till att håret blir svagt och de innefattar bland annat: dåliga hårvårdsvanor eller ingen hårvård alls, obehag orsakat av åkommor/sjukdomar, för mycket hårstyling (främst med värme), färgbehandlingar eller blekningar, applicering av kosmetika som inte passar hårets behov, processen med att skaffa hårextensions och andra liknande salongsbehandlingar, hormonella skiftningar och mycket, mycket mer.

Hur fixar man skadat hår?

Så fort som håret förlorar sin vitalitet och friskhet så måste man se till att återställa dess skönhet och lyster innan det är för sent.

Det bästa sättet att göra detta på är genom att följa en skräddarsydd återuppbyggningsplan för skadat hår som utgörs av att man förser de utmattade håret med tre nödvändiga ämnen: fuktighetsbevarare (som återfukta håret), mjukgörare / som bibehåller fuktnivåerna) och proteiner (som återuppbygger). Mitt egna testade och bekräftade sätt som säkerställer att håret återuppbyggs är en hårmask med protein.

Vilken hårmask för skadat hår anser jag att du ska rikta din uppmärksamhet på?

Nanoil hårmask med kreatin

Storlek: 300 ml

Nanoil Keratin Hair Mask (för detta är produktens originalnamn) är den bästa hårmasken för skadat hår som jag någonsin testat. Och jag har testat många hårmasker eftersom mitt hår hade varit slitet i några månader.

Vad är det som gör Nanoil hårmasken med kreatin så bra?

 1. INGREDIENSERNA SOM ANVÄNDS I NANOIL HÅRMASKEN – denna hårmasken har en väldigt bra sammansatt formula där kreatin är huvudingrediensen. Kreatin som är hårets naturliga byggsten har här kombinerats med pantenol (pro-citamin B5) som ser till att återfuktningen förbättas i håret.
  Man kan säga att Nanoil Keratin Hair Mask formulan är minimalistisk, vilekt betyder att denna hårmasken är utan syntetiska tillsatser och parabener. På detta sätter kan du vara säker på att ditt hår blir behandlat endast med ämnen som är bra för det.
 2. KONSISTENSEN I NANOIL HÅRMASKEN – denna hårmasken är otroligt effektiv och dess effekter är rätt starka, men den är även en överraskande lätt kosmetika som varken klupar eller väger ner håret.

Hur funkar en hårmask med kreatin?

Det viktigaste är faktiskt hur den påverkar håret som är helt i samband med de två sakerna som nämnt ovan: ingredienserna som används och hårproduktens konsistens. Och återigen måste jag medge att denna hårmasken med keratin från Nanoil gjorde mig glatt överraskad. Den är utformad för svagt, skadat och sprött hår med kluvna toppar. Tillverkaren lovar att då denna hårmasken används regelbundet så kommer den att:

 • förstärka och återuppbygga håret från insidan.
 • förhindra kluvna toppar.
 • minska sprödheten i håret och förbättra dess motståndskraft.
 • ta hand om hår som blivit tunnt.
 • skydda håret mot skada.
 • ta hand om hårets återfuktning, näring och hålla det i ett bra skick.

Jag behöve förståss testa och undersöka och se för mig själv om allt detta stämmde. Jag beställde Nanoil Keratin Hair Mask hos www.nanoil.se och påbörjade behandligen som skulle förbättra håret för en månad sedan. Så idag kommer jag dela med mig av min erfaranehet och iakttagelser jag gjort angående resultaten jag uppnpt med Nanoil hårmasken med kreatin. Är det värt att skaffa den? Kan denna masken återuppbygga håret som den lovar att göra?

30 dagars test av Nanoil hårmasken med kreatin

Jag vill börja med att säga hur enkel appliceringen av denna hårmasken är. Tillverkaren rekommenderar att man använder Nanoil Keratin Hair Mask minst en gång i veckan, regelbundet och innan hårtvätt. Jag behandlade håret med denna hårmasken före varje tvätt vilket blev mer eller mindre två gånger i veckan och jag tycker att det är rätt intervall att börja med. Man kan använda den mindre ofta längre fram.

Vilka effekter fick jag med Nanoil? Dom är helt fantastiska!

 • Första användandet av Nanoil Keratin Hair Mask – efter första appliceringen av hårmasken och efter ha fönat håret så blev det mycket mjukare, mera glansigt och mindre krusigt än normalt och som i mitt fall var en effekt som tydligt märktes.
 • Effekter som dök upp efter användande i 1 vecka – efter ytterligare två användningar så fick jag ännu mer effekter då jag märkte att mina hårtoppar blev mindre grova och ”spetsiga”. Trots tat jag kunde se att håret blev mer motståndskraftigt så fortsatte jag tappa hårstrån.
 • Effekter som dök upp efter användande i 2 veckor – de mest damatiska effekterna syntes i den andra veckan av behandlingen när mitt hår blev fylligare och fick mer volym (en bra volym som gjorde att mitt hår slutade vara krusigt), håret fick även mer studs, glans och mest av allt så verkade det bli starkare.
 • Effekter som dök upp efter användande i 3 veckor – under den tredje veckan så märkte jag tydligt att mitt hår återfått sin förlorade kraft, blivit tjockare, starkare, mjukare och fullt av lyster. Sköra hårstrån och kluvna hårtoppar var som ett minne blott.

Idag har det gått en månad sedan jag började använda Nanoil Keratin Hair Mask och jag kan helt klart säga att detta är den bästa hårmasken för skadat hår. Med hjälp av denna hårvårdsprodukten blev mitt hår starkt, mjukt och motståndskraftigt. Jag märker också att jag inte tappar det lika mycket som förut och det är inte så skört längre heller.

Jag vill också tillägga att tack vare Nanoil hårmasken med keratin så har jag inga problem med min dagliga hårstyling. Vilekt betyder att jag inte oroar mig för att använda en hårfön för att torka det eller att använda en plattong då och då eftersom jag kan vara säker på att mitt hår är skyddat. Jag har fårr en ny hjälpreda som stöttar håret som lett till att mitt hår fått tillbaka sin skönhet som även kommer bibehållas under en längre tid.

Gör Det Själv – Hur Gör Man Fast Parfym Hemma?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *