Ögonskuggor på väggen! Jean Michel Basquiat – två fantastiska Urban Decay paletter

Inlagd i: Make-up | Ögon
ÖGONSKUGGOR PÅ VÄGGEN! JEAN MICHEL BASQUIAT – TVÅ FANTASTISKA URBAN DECAY PALETTER

När jag såg dem, fick jag gåshud.

Urban Decay har varit ett välkänt varumärke under en ganska lång tid och i grunden kommer de flesta make-up-artister, bloggare och vloggare att berätta att detta är världens standard och sminkkosmetika från högsta hyllan. NAKED ögonskuggpaletter är en ikonisk linje. Andra märken får inspiration från dem. Urban Decay sätter sminktrenderna och tvingar resten att skapa de ökända imitationerna.

På senare tid kom två nya paletter på marknaden, och de gav mig en extatisk chock. Jag vet att det kan vara barnsligt att döma produkten genom förpackningen, men här är förpackningen… reproduktionen av målningen av Basquiat. Paletten själv har åtta vackra och oersättliga nyanser skapade för att överraska med färg och pigmentering. Paletterna är en båge mot den basquiatamerikanska moderna konstnären som tillhör representanterna för den nya expressionismen, graffitisten, poeten och nära vän Andy Warhol. Basquiats arbete och figur är personligen nära mitt hjärta, så när jag kom över två paletter på Urban Decay-webbplatsen med sina förpackningar och färger direkt relaterade till Basquiat visste jag att jag var tvungen att ha dem. För tillfället har jag köpt en av dem. Lådan var konstruerad så att du kan hänga den på väggen. Jag valde ett av de två alternativen som heter Tenart. Det är den ”färgglada”, dvs innehållande ögonskuggor från djup, mattrosa genom mjukt och mörkt grönt hela vägen till turkos och marinblå. Paletten är lämplig för både den djärva, extravaganta makeupen och det naturliga sommarutseendet. Ögonskuggorna är fantastiska, både färger och utförande, men även pigmentering. Det är värt att nämna att dessa ögonskuggor innehåller, utvecklad av Urban Decay pigmenteringsintensivsystem. Det gör färgerna inte bara vackra men också superlångvariga. Jag lägger mina gröna turkosfärger med nyanser från Naked 1. Men för alla Basquiatisfans där ute som vill ha denna skönhet, men inte har någon annan palett rekommenderar jag den andra versionen, som är Urban Decay Jean Michel Basquiat Gold Griot. Här är färgerna neutrala, från mjuk beige, genom brun och koppar till metalliskt guld och mörk matt marinblå. Den andra paletten är stor eftersom den är ”självförsörjande” och du kan skapa full makeup för varje tillfälle. Det finns inget annat att säga, men för att sluta med lite latin: Ars longa, vita brevis mina underbara 🙂

Hur Gör Man Sig Av Med Puffar Under Ögonen & Mörka Cirklar? Kräm, Makeup, Enkla Hacks
Användbara sminktricks – allt om concealer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *