Moon Wakai – fint och ungt utseende med Yoskine

Yoskine är en av mina favoritkosmetika märken.

Det fångar mig med inte bara sina beskrivningar och namn på sina produkter utan även förpackningar, ovanliga komponenter och bra pris. Yoskine är en kvalitet du inte behöver betala för mycket för.

Men för att du aldrig ska köpa en kräm baserat på förpackningen eller en bok efter dess omslag — Jag tittar alltid på varje produkt av Yoskine och jag ansluter inte den till ohälsosam entusiasm bara för att den innehåller bambukol eller exotisk blomma som förväntas “vara bättre än hyaluronsyra”.

Jag testade Illumi-Filler lika länge som någon annan kräm (vilket är ungefär en månad). Yoskine beskriver den här produkten som ett “rynkfyllare”. Det innehåller inte bara mikroskopiska sidenpartiklar utan fungerar också på huden som en lyftning och fixar felaktigheterna medan de arbetar som ett rynkkomplex i två olika dimensioner:

  • uppfyller en roll av nanomolekylär film, vilket skapar skyddande och utjämnande skikt på huden
  • kiselmikrosvampar i serumet absorberas och under huden kombineras det med vattenpartiklar för att öka volymen för att fylla och släta huden på utsidan

Regelbunden användning av Illumi-Filler mjukgör hud och fyller ögon och läppområde. Det är mycket koncentrerat och effektivt. På toppen av det absorberar den snabbt och har en behaglig doft. Det finns inget oljigt lager på huden, även om jag hade den här känslan av känslig gelcoat på mitt ansikte som skyddar alla viktiga områden av det.

Med stolthet och tillfredsställelse måste jag erkänna att Yoskine inte sviker mig. Illumi-Filler fungerar verkligen och gör ett bra jobb samtidigt. Jag har ett intryck av att det skapar en symbios med din hud: absorberar väl och samtidigt skyddar den på utsidan, ögon och läppsområdet ser ungt ut och skrattlinjerna är platta. Jag hade tidigare gel för ögonen med hydrerande verkan från Chanel och med ånger måste jag erkänna att efter en tid började det rulla på huden. llumi-Filler Yoskine är underbart i att platta ut rynkor, det gnuggas inte av ansiktet trots dess gelformel. Det är bra och jag kommer säkert att köpa det igen.

Kroppsbalsam Bar: Gör det själv. Recept
Kan Du Återanvända Falska Ögonfransar? Håll Dem Rena!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *