Min favorit förra månaden: Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream av Yves Rocher (Riche Creme)

ANTI-WRINKLE EYE CREAM AV YVES ROCHER

Ögonkrämer är min svaga punkt. I det ögonblick som jag märkte (skräckslagen) att huden runt ögonen hade förändrats, kollade jag på erbjudanden av olika kosmetiska märken och undersökte kompositioner av deras krämer. Jag måste säga ärligt att det är svårt för mig att hitta en anständig ögonkräm. Det hände faktiskt att jag en eller två gånger köpte några dyra och prestigefyllda produkter (jävla Chanel!) Som inte hjälpte min hud. INGET! Jag var chockad. Jag hade också turen att komma över produkter som var hälften så billiga som vanliga och gjorde mirakel, verkligen. Idag kommer jag att berätta om en sådan produkt eftersom jag är positivt överraskad av den effekt som den levererar och samtidigt bekräftade jag min övertygelse om att naturliga oljor är irreparabla när det gäller kosmetika och vård.

Jag köpte Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream av Yves Rocher eftersom jag såg en stor rabatt medan du handlade. Vanligtvis köper jag bara Yves Rocher’s dofter eftersom märket har några riktigt bra parfymer. Jag köper sällan färgkosmetika där. Jag hade inte fått en ögonkräm från Yves Rocher än, men när jag var besviken på de dyra och prestigefyllda produkterna trodde jag att det kanske är värt att använda naturvård och sluta använda laboratoriesyntetik ett tag.

Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream av Yves Rocher tillhör Riche Creme linje utformad för mogen hud. Men när jag läste produktens sammansättning kom jag till slutsatsen att det är en helt naturlig och säker kosmetika, därför borde det hjälpa min hud också.

Krämen visade sig vara min personliga kosmetiska ultimata framgång.

Jag blev förvånad över att krämen innehåller en sammansättning av 30 naturliga oljor som fungerar på huden noggrant, vilket ger den essentiella fettsyror, vitaminer och mineraler. Dessutom mjukar produkten dermis och ger den näring. Dessutom innehåller krämen även rosolja som verkar regenerativt. Bortsett från toppkompositionen, som får min acceptans, förvånar krämen med sin effekt. Jag applicerade det på kvällen, uppenbarligen under ögonen och när jag vaknade en dag upptäckte jag att mina rynkor var mindre synliga, huden var avslappnad utan fläckar eller fula mörka cirklar. Dessutom är Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream av Yves Rocher snabbt absorberad, vilket är en annan positiv aspekt av den här produkten eftersom jag använder kontaktlinser. Efter en månad av användning kan jag ärligt säga att denna kräm är på min favoritlista.

Mascara – En fantastisk historia om denna ikoniska kosmetika
Bourjois Volume Reveal – Är det värt att köpa?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *