Min dagliga makeup. Hur gör jag det och vilka kosmetika använder jag?

Inlagd i: Gör Det Själv | Make-up

Dagligen föredrar jag naturlig och subtil makeup. Det är tvärtemot de speciella tillfällena och min vardagliga makeup styrs av minimalismen. Jag brukar använda samma kosmetika varje dag och jag gör det alltid på samma sätt eftersom det gör att jag kan spara lite tid. Jag utför varje steg i min makeup rutinmässigt eftersom jag vet att effekten är stor varje gång.

Hur ser min dagliga makeup ut steg för steg?

Den tid som behövs: 15 minuter

ANSIKTSMAKEUP

För att behålla jämn hudfärg använder jag BB Skin79 Hot Pink Super+. Dess formel passar perfekt för min hud och ger en idealiskt jämn hudfärg med medium täckning. Jag applicerar denna kräm i fläckar över ansiktet, sen blandar jag det med en Beauty Blender med en försiktig tappning. De tunga foundationen sparar jag till utekvällar.

Om det finns några ofullkomligheter använder jag pålitlig Kryolan Concealer Circle. Det är en ganska dyr kosmetika, men dess effekt är otrolig. Det kamouflerar även den värsta rodnaden, akne, mörka cirklar, etc. Jag fick dessa sällan, så jag använder endast denna kosmetika vid några få tillfällen.

CONTOURING

På en daglig basis lägger jag inte så mycket uppmärksamhet på contouring eftersom mitt ansikte har ganska fin form. Om jag bestämmer mig för ansiktscontouring i vardagssmink, använder jag 2-i-1-produkter, det vill säga NYX Wonder Stick. På den ena sidan har du bronzer och den andra highlighter. Båda produkterna ska appliceras i fyra slag (highlighter och bronzer på vänster sida, sedan på höger sida av ansiktet) och blandas sedan med en svamp. På så sätt kan jag uppnå expressiva kindben och smal ansiktseffekt ganska snabbt.

ÖGONMAKEUP

Dagligen älskar jag alla nyanser av brunt. För att skapa mild ögonmakeup använder jag alltid Makeup Revolution Redemption Essential Shimmers som håller alla mina favorit naken, beige, brun och koppar i matt, pärla och brokadversion. Självklart, som en ögonskuggebas, använder jag BB cream som för varje sminkning sprider jag också på ögonlocken. För ögonskuggor använder jag Hakuro H80 borste. Om jag har lite tid använder jag bara mörkbrun på ögonhörnen och sprider den längs vecket. Om jag vill markera utseendet, applicerar jag i det inre ögonvecken lite ljusbeige eller knackar i brokad ögonskugga mitt i ögonlocket. Vanligtvis för det dagliga sminket ser jag inget behov av eyeliner, men jag kan inte lämna utan mina ögonfransar gjorda. Jag använder L’Oreal Volume Million Lashes So Couture, som helt separerar mina fransar, gör dem optiskt täta och längre. Det är djupt svart, precis som jag gillar det.

LIPS OUTLINE

För den dagliga makeupen använder jag inte läppstift eller läppglans. Om jag är på humör använder jag Golden Rose Velvet Matt Lipstick i skugga nummer 03 eller 37, det vill säga mer subtila som inte kräver lipliner. Om jag inte vill applicera något läppsmink, tar jag bara EOS Lip Balm Summer Fruit med mig – det är min favorit på sistone.

Vad Ska Du Söka Efter i Ögonkrämer? De 7 Mest Värdefulla Ingredienserna
De 7 Vanligaste Sminkfelen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *