Lashcode Mascara. Du Kommer Inte Kunna Motstå Den!

Inlagd i: Make-up | Ögon

Har du hittat den idealiska mascaran? Upp med handen om du har en favorit. Jag antar att du fortfarande letar efter den. Det är därför du kommer att gilla dagens recension. Du har nog inte hört talas om denna nyhet men låt mig berätta att – denna mascara har stulit mitt hjärta!

Mina ögonfransar är inte problematiska. De är ganska elastiska och naturligt lockade. Synd att de är så tunna och nästan osynliga, vilket är det mest irriterande.

Hur ska en bra mascara vara?

Jag ville alltid att en mascara skulle leverera en mycket naturlig ögondefinition. Mörka, fulla och långa ögonfransar bör komplettera makeupen, så en mascara måste ge en fantastisk förlängning och volymökning. Men hållbarhet är det viktigaste för mig. De flesta mascaror som jag testat blev värdelösa efter några månader av användning – de härdar härrörligt, klumpar och gör ögonfransarna kladdiga. Vad händer om en produkt stöder mina ögonfransar istället för att försämra dem? Det skulle vara en perfekt mascara … precis som Lashcode!

LASHCODE – mascara som kan koden till vår dolda skönhet ♥

Jag har varit en lycklig ägare till Lashcode i två månader. Jag skulle vilja berätta om kosmetikan i posten. Lever det upp till alla mina förväntningar? Passar det till både dag och nattsminkning? Här är min åsikt om Lashcode mascara som jag älskar.

 • Färg. Lashcode kommer i en version – en vacker intensiv svart nyans. Det är djupet jag alltid har önskat. Andra mascaror är kolgrå, gråaktiga och vaga. Lashcode belägger ögonfransarna med äkta svarthet.
 • Formel. Mascaran är flätig och har rätt densitet så det är så effektivt i smink och smetfri. Viktigt! Det var den första mascaran jag haft i mina händer som fortfarande är färska efter två månader som det var efter första användningen.
 • Wand. The mascara offers a very flexible and matching-the-eye-shape silicone brush. From my experience, silicone applicators are the best ones as they give great combing and spread the right quantity of mascara so the effect isn’t exaggerated. Thanks to the narrowed end, you can coat even the shortest lashes in the eye corners.
 • Application. Owing to the velvety formula and precise wand, Lashcode is extremely easy to use. One layer is enough to define eyelashes. Two layers give more definition but the effect is still natural. The mascara is quickly applied with the guarantee of desired results.
 • Hållbarhet. Lashcode är inte vattentät vilket är en fördel för mig. Trots att den inte är vattentät, håller sig mascaran kvar på fransarna hela dagen och natten (fester) utan att flagna. Effekten på ögonfransarna släpps inte; De definieras på samma sätt. Mascaran tvättas lätt med en lätt sminkborttagare.

Finns det något som Lashcode har som andra mascaror misslyckas med?

Visst finns det! Lashcode är blandningen av en otrolig mascara och ögonfransserum, vilket var den största överraskningen. Det är sammansatt av de näringsämnen som ger ett utmärkt stöd för ögonfransar, medan du bär smink. Det här gör Lashcode annorlunda än andra mascaror.

Vad innehåller Lashcode? Sats av konditioneringsingredienser, inklusive Sojaskottextrakt, Veteskottextrakt, Baicalin (Baikal Skullcap Extract), Pro Vitamin B5, Vitamin E, Arginin, Bivax, Naturligt Majskonserveringsmedel.

Hur tar mascara hand om ögonfransar?

 • djupt reparerar, stärker och ombygger,
 • säkerställer rätt hydratisering,
 • levererar mjukhet, elasticitet och glans,
 • fungerar som en mini skyddssköld för ögonfransar,
 • förhindrar ögonfransåldring och gallring,
 • BOOSTAR ÖGONFRANSTILLVÄXT.

Sammanfattning…

Lashcode är den första mascaran som gör mig säker på att jag ska se perfekt ut och min makeup kommer att vara uttrycksfull, feminin men naturlig. Otroligt, det vkonditionerar också mina fransar som är friskare efter att ha tagit bort sminket – slät, elastisk och blank. Enligt min åsikt kommer Lashcode med ett attraktivt pris eftersom du inte har hittat en sådan blandning av kvalitet och elegant design bland apoteksprodukter. Om du vill ta reda på om de saker jag skriver är sanna (de är det) kan du beställa Lashcode online. Jag tror att du kommer att bli kär i mascaran som jag har.

Är det värt att använda naturliga kosmetika? Varför?
Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – magisk gel eyeliner

20 Comments “Lashcode Mascara. Du Kommer Inte Kunna Motstå Den!”

 1. Yvie

  Fantastisk mascara! Även om jag tar flera lager blir effekten vacker och jag slipper klumpar. Den är sååå hållbar! Bästa jag testat 😀

  Svara
 2. daisy

  den har en mörk svart färg som inte bleknar. Det var Lashcode som visade mig hur en obetalbar look egentligen ska se ut <3

  Svara
 3. Aftonblomma

  du fångade min nyfikenhet och nu min uppmärksamhet 🙂 Jag har inte fått testa den än men det blir helt klart mitt nästa köp 😀

  Svara
 4. Irma89

  Jag har precis fått den och har testat ett par gånger men jag är nöjd hittills. Två lager räcker för att få fylliga, långa och vackra fransar. Förr i tiden torkade annan mascara ut snabbt men jag tror inte att det kommer hända den här gången.

  Svara
  • Regina

   inga problem 🙂 jag har testat andra mscaror, men efter en månad ändrade de konsistens och började fläcka ner, och den bildade massa klumpar. Jag har använt Lashcode i två månader och inget har förändrats, den är inte tjock och den håller länge. Grattis 😀

   Svara
 5. Dotti23

  Jag stötte på artikeln när jag letade efter en perfekt mascara. Jag har inte hittat en enda som gör fransarna längre och tjockare utan att bilda fula klumpar. Jag har korta fransar och borstar som inte funkar. Det är bara silikon som har en chans (stora, håriga borstar fläckar bara ner ögonlocken). Jag är sugen på att prova den här mascaran

  Svara
 6. Ciss

  Jag rekommenderar den, för jag har också korta fransar. Förlängningar är inget för mig, jag vet att de försvagar ögonfransarna, men den här mascaran gör dem både längre och tjockare. Borsten är fantastisk och anpassad till ögonen. Den enda nackdelen är priset, men överlag kan det här vara den bästa mascaran nånsin

  Svara
 7. Jonna_B

  Jag har inte hittar en perfekt mascara än. Ibland har jag trott det, men då har den slutat säljas eller så har något förändrats och den slutar vara lika bra. Till exempel torkar den ut alldeles för snabbt. Den här kanske är bra. Ditt inlägg uppmuntrar mig, för jag vet att du inte brukar rekommendera dåliga saker 😉 Kram!

  Svara
 8. Marre

  Det är den bästa borsten jag har sett. Den målar fransarna bra, separerar dem, och bildar inga klumpar. Jag säger JA 😀 😉

  Svara
 9. Victoria

  inget kan övertyga mig om att använda en silikonborste!

  Svara
 10. bianca

  Det är en bra mascara som jag är ganska nöjd med. Den orsakar inte allergiska reaktioner, vilket är viktigt för mig. Inga fläckar, lätt att tvätta bort med vanligt micellärvatten, och dessutom är den hållbar.

  Svara
 11. Maria

  tja. jag undrar om den är lätt att tvätta bort. mascara är alltid svårt att tvätta bort :((( ansiktet blir fläckligt. man behöver stark borttagning bara för vanliga mascaror, för att inte tala om vattenfasta. det är lönlöst! En gång hade jag en bra mascara från bourjois men det var svårt att tvätta bort den och jag pallar inte försöka mer

  Svara
  • bianca

   oroa dig inte för det, jag använder skonsamt micellärvatten

   Svara
 12. evelina

  ganska bra, men jag tycker att de billigare är lika bra eller åtminstone nästan

  Svara
 13. Dagdröm

  Böj och förläng med en bra mascara som inte klumpar sig. Jag har superkorta och tunna fransar, men med den här mascaran ser jag en skillnad 🙂 än så länge är jag inne på min första förpackning men jag kommer lätt köpa mer

  Svara
  • Sylvia

   är den effektiv??

   Svara
   • Dagdröm

    Jag vet inte än för jag har bara testat den i en månad, och flaskan är inte slut än

    Svara
 14. Martina

  Jag fick den av en kompis som lät mig testa. Den är okej, men inte tillräckligt bra för att jag skulle köpa den

  Svara
 15. Patti

  Den duger just nu och jag är nöjd med mascaran. Effekten är bra och den orsakar inte allergiska reaktioner, vilket är viktitg för mig. Inga fläckar, långvarig effekt, och lätt att tvätta bort med vanligt micellärvatten.

  Svara
 16. Katja

  Jag köpte den av ren nyfikenhet och det blev min favoritmascara 😀 Mina ögonfransar är supersvarta!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *