Hur…? Perfekt Makeup för en Första Date – mina Testade Metoder

Första dejten utlöser vanligtvis känslor. Du vet vad jag menar: fjärilar i magen och ett leende som inte försvinner från ditt ansikte. Spänningen som inte kan jämföras med något annat (hmm… kanske att se fram emot att öppna julklappar när vi var mindre).

Många av er måste undra vad de ska göra för att må bra och självförtroende på en dejt. Du vill inte oroa dig för ditt utseende när du pratar med din dejt. Hur ser min smink/hud/hår/ögonfransar ut? Smetas min makeup ut? Använd mina beprövade metoder för att undvika sådana onödiga tankar. Du kommer sluta tänka på utseendet och fokusera all din uppmärksamhet på killen som sitter bredvid dig.

Första dejten. Viktigt tips:

  1. Ändra inte ditt utseende drastiskt. Om något går fel, kommer du att chocka istället för att imponera. Du får inte glömma att gå till en frisör för en radikal hårklippning eller besöka en estetiker för hudbehandling. Din hud kan behöva lite tid efteråt.
  2. Tänk på den plats du ska till. Olika typer av smink passar en elegant restaurang, en rockkonsert eller en promenad i parken. Om du inte vet var din dejt tar dig, varför tar du inte en skönhetspåse med ett rött och neutralt läppstift, ögonskugga i delikat, pastellfärg eller nyans och mer intensiv nyans om ni hamnar på en fin plats.
  3. En perfekt makeup innebär att din hud är fuktad och du använder en primer (som matchar din hudtyp). Som ett resultat kommer din makeup vara långvarig och attraktiv. Kom också ihåg att använda rimliga mängder kosmetika. Du behöver inte applicera en halv flaska foundation för kamouflage. På så sätt skapar du aldrig en idealisk och naturlig makeup och ditt ansikte kommer att se ut som en mask. Du bör applicera en primer och foundation i storlek av en ärta.
  4. När du applicerar en mascara och läppstift, kom ihåg också att den naturliga effekten vinner och ser snygg och klibbig ut. Varken klumpiga fransar eller ljusa färger på dina läppar kommer att imponera på din partner. Jag tvivlar på om han får chansen att titta på dina ögon, distraherad av massor av mascara. Naturligt läppstift, beige ögonskugga som lyser upp ögonen, en högkvalitativ mascara och (mest av allt) ett leende – det bästa elixiret av skönhet i världen.

För att vara ärlig föredrar jag att gå på en dejt utan smink i stället för att ha massor av skönhetsprodukter som tar bort kvinnornas natur och charm. Låt mannen känna ditt riktiga jag. Du är vackrast precis som du är. Ta hand om dig!

Vad Finns I Min Skönhetsväska?
Slutligen har jag funnit den ideala tonen av foundation! Hur gjorde jag det här?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *