Det bästsäljande Nanoil Aloe & White Tea Face Serum: Recension & effekter

Inlagd i: Skønhedsprodukter

I dagens blogginlägg – en fullständig rapport om effekterna av aloe-ansiktsserum från Nanoil. Den här hudvårdförstärkaren är en hit och jag antar att alla kändisar och influencers känner till den (som säkert har testat den). Berömmet kommer från alla håll. På min blogg kan du läsa en ärlig och grundlig skönhetsrapport om ingredienserna, användningen och resultaten som Nanoil Aloe & White Tea Face Serum erbjuder. Jag hoppas att du tycker om läsningen!

Aloe och vitt te. Vad gör dem till de bästa ingredienserna för hudvård?

Aloe blev mer populärt främst tack vare Holika Holikas gel för ansikte, kropp och hår. Extraktet av 100% aloe vera är en riktigt cool produkt och jag gillar att använda den på sommaren istället för tjocka kroppslotioner men det är inte perfekt som ansiktsvårdsprodukt. Jag började leta efter en perfekt aloe-baserad ansiktsförstärkare och jag hittade en sådan i Nanoils sortiment. Förutom aloextraktet innehåller Nanoil-serumet vitt te-extrakt och andra ingredienser som transporterar de värdefulla aktiva substanserna till hudens djupa lager. Komponenterna är perfekt utvalda så att serumet verkligen fungerar och ger maximal effektivitet. Ta en titt på profilen för de viktigaste ingredienserna nedan.

  • Vitt te-extrakt – en stark, ljusnande antioxidant som förebygger åldrande och bekämpar fria radikaler. Det gör att din hud håller sig fyllig och ungdomlig. Vitt te förhindrar att huden blir hängig, lyser upp och återupplivar epidermis, jämnar ut fina linjer och, tack vare de antioxiderande egenskaperna, skyddar mot skador på huden som orsakas av blått ljus.
  • Aloe vera-extrakt – en berömd, hälsosam ingrediens som innehåller över 200 aktiva föreningar. Det har testats grundligt av kosmetologer som fortfarande tror att det är ett av de mest hälsosamma ämnena. Aloe läker, lugnar och återfuktar huden, reparerar epidermis, förhindrar irritation och TEWL (transepidermal vattenförlust), ökar vitaliteten, lugnar huden helt och hållet och hjälper till att läka den då den återfuktar, stärker och ger näring. Aloe är en växt som motstår skador och gör att huden också gör det, samtidigt som det skyddar den från ogynnsamma förhållanden.

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum. Vad är det som gör det så speciellt?

Allt med det här serumet är perfekt, även formulan. Ingrediensernas proportioner har valts ut för att ge huden den mest intensiva konditioneringseffekten och göra den utvilad och avslappnad på samma gång. Serumet skyddar ömt huden mot föroreningar i storstäder och skadliga effekter från yttre faktorer. Det uppfyller det syftet på ett anmärkningsvärt bra sätt och därför blev det snabbt en bästsäljare.

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum ger lindring för känslig, irritationsbenägen och väldigt torr hud som tillbringar mycket tid framför datorskärmar, TV-apparater eller telefoner som avger så kallat blått ljus som ger upphov till rynkor och fåror i ansiktet.

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum: recensioner & effekter

Det här serumet gör bara min hud så vacker. Framför allt ser mitt ansikte strålande, utvilat, återfuktat och lent ut. Efter den första användningen kände jag att serumet fungerade – inga fler torra fläckar. Huden håller sig återfuktad hela dagen och serumet skyddar den från luftkonditioneringen. Ansiktet känns till och med skönt att ta på – lent som silke. Plus, det här serumet är perfekt som sminkprimer; min foundation håller längre och sminket ser felfritt ut ända fram till kvällen. Jag tenderar att få en oljig T-zon, men den har definitivt varit mindre oljig sedan jag började använda Nanoil-serumet – aloe balanserar utsöndringen av talg otroligt bra.

Var kan man köpa Nanoil Aloe & White Tea Face Serum?

Nanoil-serumet är redan en bästsäljare så jag antar att det finns i många skönhetsbutiker på internet, men jag gillar att köpa mitt serum från den officiella butiken. Gå in på www.nanoil.se för att se effekten av det banbrytande ansiktsserumet som influencers älskar.

Botemedlet mot tunna ögonbryn? Nanobrow ögonbrynsserum: Recensioner, resultat och åsikter
Lashcode Eyelash Serum fick FÖRLORADE FRANSAR att växa tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *