De 7 Vanligaste Sminkfelen

Inlagd i: Gör Det Själv | Make-up
DE 7 VANLIGASTE SMINKFELEN

Hej damer!

Gör er redo för en massa tips och observationer om saker som ni måste undvika inom smink: För att inte göra dig själv äldre och inte skrämma människor omkring dig med en falsk och grotesk makeup. Jag ska försöka närma mig det roliga sättet 🙂 Många tjejer vet inte ens att de gör något fel. Några misstag är oacceptabla. Följande lista kommer att vara användbar för alla kvinnor, inte bara för nybörjare. Läs vidare och… gör det aldrig igen! 🙂

De mest vanliga sminkfelen

  1. För mörk foundation. Tjejer, kom ihåg: det slutar alltid i misslyckande, ser fruktansvärt och onaturligt ut. Ni måste ha sett kvinnorna på gatan med ansikte och nacke som har helt annan nyans. Det ser ut som huvudet och kroppen kommer från en helt annan uppsättning:) Man börjar undra: Är det här en kvinna eller vad? Om du vill att ditt ansikte ska se solskenet, kan du lära dig att använda ett brinnande pulver.
  2. Concealer? Vad behöver jag en concealer till?!Till exempel för att maskera ögonskuggor. Att tillämpa foundation och undvika ögonområdet är en dålig idé: du kan se mörka cirklar och trötthet genast. Om du väljer en rökig ögonmakeup, måste huden runt ögonen vara felfri. En bra concealer maskar inte bara skuggorna utan tar hand om huden.
  3. Blush. Hej dvärg!Ja, du ser rätt. Du kommer nog ihåg Disney-sagor om de sju små dvärgarna. De har rosiga kinder. Många tjejer vet inte hur man ska applicera en blush. De smetar det helt enkelt bara på kinderna. Effekt? Löjlig.
  4. Mascara som nästan slår tyngdkraften.Det är vanligast bland tjejer. Jag förstår inte varför kvinnor tycker att 7 lager mascara får dem att se vackra, sexiga och fräscha ut.
  5. För mörka ögonbryn.Det är ett mycket vanligt problem. Stark ögonbrynsmakeup och otillräckliga nyanser – dina ögonbryn ser ut som de lever sitt eget liv. De förstör hela bilden och får dig att se onaturlig ut. När jag pratar med en kvinna med överdrivna ögonbryn kan jag inte fokusera. Ögronbrynen är så distraherande.
  6. För ljust läppstift.Jag överdriver det inte. Det är som med ögonbryn. En levande, otillbörlig nyans av läppstift ger ditt ansikte ett karaktäristiskt utseende. Tjejer, det ser aldrig bra ut. Aldrig!
  7. För lätt läppstift.

Det visar sig att vi kan överdriva färgen tvärtom. Jag vet att nyanser är inne men att använda ett läppstift som är lättare än din foundation gör att du ser ut som om du inte har läppar! Ditt ansikte ser lite skrämmande ut. Välj aldrig en sådan kosmetika.

Min dagliga makeup. Hur gör jag det och vilka kosmetika använder jag?
Mascara – En fantastisk historia om denna ikoniska kosmetika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *