Bourjois Volume Reveal – Är det värt att köpa?

Inlagd i: Make-up | Ögon

Hej Tjejer,

Jag vet att sedan våren kommer kommer de flesta av er att överväga att ändra din kosmetiska arsenal. Självklart satsar vi i en ny ansiktscreme eftersom den kommande säsongen kräver en lite annorlunda vård, men hur är det med färgkosmetika? Använder du andra nyanser på ögonlocken och läpparna på våren, sommaren och andra på hösten? Många av mina kvinnliga vänner följer strömmen och byter också deras mascara till en ny. Naturligtvis är orsaken superviktig ”FÖR VARFÖR INTE?” 😉

Hur som helst uppmuntrade detta mig att presentera dig med min recension som jag ville posta för länge sedan. Bourjois Volume Reveal – så en mascara som orsakade en känsla det ögonblick som det förekommit på apotekens hyllor. Egentligen är det inte känt varför hypen var så stor då tusentals ögonfransar som utsträcker mascaror på marknaden. Naturligtvis var denna produkt tänkt att vara annorlunda. Utsökt. Så fransk;) med klass och chic… och ögonfransarna skulle vara lika. Dessutom är paketet så designer och det har en förstoringsspegel. Utan tvekan är det här en fantasifull och lite matchande lösning. Dessutom är spiralen i Bourjois Volume Reveal också exceptionell och garanterar den enastående effekten av långa ögonfransar. Fungerar produkten verkligen på så sätt?

Låt mig vara ärlig med dig från början – Bourjois Volume Reveal är inte till för alla.

Faktum är att mascaralagret är välsmakande och är bra på att skilja dem. Faktum är att det första lagret inte ger oss mycket (i motsats till vad vi ser i förstoringsspegeln) så vi måste vänta lite för ögonkonfigurationen men det andra lagret ger oss det resultat vi vill uppnå.

Därför, om du letar efter en mascara av ögonfransfunktioner – kommer Bourjois Volume Reveal att tillgodose dina behov och dessutom kommer spiralen att separera ögonfransarna exakt.

Men om du har ögonfransar som är ganska sparsamma och det här tvingar dig att söka efter en mascara som gör ögonfransens rottjocklek tjockare – blir du besviken. Bourjois Volume Reveal kommer inte att intensifiera sminket, trots det faktum att vi vid första anblicken har intrycket av att vi har fått mycket effekt – men det är bara den effekt som skapas av förstoringsspegeln. Tyvärr är detta bara en klassisk optisk illusion. Eftersom vi pratar om spegeln händer det också att den är ganska besvärlig att använda eftersom det samlar fingermärken över sig själv, innan du börjar belägga dina ögonfransar måste du rengöra det exakt.

Mina ögonfransar är ganska långa och täta så Bourjois Volume Reveal tjänar dem bra. Jag ger produkten ett till plus eftersom det inte flagnar. Jag gillar också det för att bevara dess konsistens oförändrad. Det är också värt att nämna att mascaran själv som färgkosmetika är mycket bra och konsistensen gör att du kan applicera även tre lager utan att lämna klumpar på fransar.

Å andra sidan gav jag minus för det vilseledande volym ordet i produktens namn. Jag är inte heller säker på om spegeln med detta eviga fingermärke bör anses vara användbart. Mascaran själv kommer inte att passa alla ögonfransar.

Sammanfattningsvis rekommenderar jag Bourjois Volume Reveal till alla tjejer som har ganska tjocka ögonfransar och förväntar sig att en mascara ska utöka dem. Jag rekommenderar att du använder mascara av dem vars ögonfransar är glesa.

Min favorit förra månaden: Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream av Yves Rocher (Riche Creme)
Hur gör man en perfekt makeup? Mina betrodda metoder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *