Botemedlet mot tunna ögonbryn? Nanobrow ögonbrynsserum: Recensioner, resultat och åsikter

nanobrow brynserum

Hej!

Ni som följer mig ett tag vet att moder natur gett mig långa, fylliga ögonbryn. Tyvärr hade naturen inte lika mycket tid för ögonbrynen, och jag föddes därför med trista och tunna ögonbryn som var fulla av luckor. Som tur är behöver jag inte klaga på deras fyllighet, för jag har använt en penna eller ögonbrynsskugga dagligen (dock har jag inte provat ögonbrynsvax ännu). Anledningen till att jag tar upp det här är för att många av er också har pratat om att vilja ha andra ögonbryn.

För en tid sedan läste jag massa goda recensioner av ögonbrynsserumet Nanobrow. Det rekommenderas av bloggare jag följer, av tjejer på Instagram, av vloggare och influencers och vänner. Jag bestämde mig för att testa serumet och se vad det gav mina egna ögonbryn för resultat.

Generellt sett är recensionerna av Nanobrow mycket uppmuntrande. Man får resultat på en månad, ögonbrynen förvandlas på bara några veckor och färgen förändras. Ögonbrynen blir fylligare, längre, friskare, starkare, och hårstråna faller inte av lika lätt. Jag måste erkänna att recensionerna i kombination med alla före- och efterbilder gjorde mig riktigt imponerad. Därför bestämde jag mig för att testa serumet. Behandlingen började för åtta veckor sedan, och nu kan även jag skryta om fantastiska ögonbryn.

Nanobrow ögonbrynsserum: Vecka för vecka

Serumet är en fantastisk produkt som är snygg och lättanvänd. Appliceringen tar bokstavligen bara en sekund. En liten svamp medföljer så att du snabbt kan applicera produkten. Använd Nanobrow i hela ögonbrynet, eller bara på de fläckar där du vill få hårstråna att växa ut lite extra. Jag använder det i hela ögonbrynet men fokuserar lite extra på de kala fläckarna.

Du är säkert nyfiken på resultatet vecka för vecka, så här kommer det!

Nanobrow ögonbrynsserum: Vecka 1 – 3

Här hände inte så mycket, vilket nog är normalt. Varken krämer eller tillskott ger omedelbara resultat, och det gäller även Nanobrow. Under de första veckorna verkar serumet främst under ytan där det vårdar, reparerar och stimulerar rötterna. Detta stimulerar även ögonbrynens tillväxt.

Nanobrow ögonbrynsserum: Vecka 4 – 6

Här fick ögonbrynen genomgå en riktig revolution! Mörkare, fylligare och mer återfuktade ögonbryn blev en fin överraskning. Det bästa var att nya hårstrån började växa ut mellan de ”gamla” ögonbrynen. Först var de små, nästan osynliga, men för varje dag blev de allt längre och tjockare 🙂

Nanobrow ögonbrynsserum: Vecka 7 – 8

Jag har hört att vissa såg resultat fortare (antar att det beror på rötternas skick) men jag behövde vänta nästan tre månader på en TOTAL förvandling av ögonbrynen. Tack vare min envishet och regelbundenhet lyckades jag uppnå ett resultat som överträffade mina vildaste drömmar och förväntningar.

Jag kunde ha avslutat behandlingen efter detta, men vi måste minnas att ögonbryn har sina egna tillväxtfaser och att hårstråna därför faller av. Därför måste vi aktivt arbeta för att behålla våra fylliga ögonbryn med vacker volym. Jag gör detta genom att använda Nanobrow med 2 – 3 dagars mellanrum. Det innebär att de små hårstråna fortfarande behandlas med en liten dos vårdande och reparerande ingredienser, så att de kan fortsätta växa och därmed ge oss slående ögonbryn utan avbrott.

Varför inte bara älska morötter! Hemmagjord morot ansiktsmask
Det bästsäljande Nanoil Aloe & White Tea Face Serum: Recension & effekter

17 Comments “Botemedlet mot tunna ögonbryn? Nanobrow ögonbrynsserum: Recensioner, resultat och åsikter”

 1. M

  3 månader?! Det är lång tid! Jag har också använt nanobrow men mina bryn blev fylligare efter 4 veckor. jag tyckte att det var lång tid men jag hade visst fel 😀

  Svara
 2. Judit

  Kan du berätta mer om ingredienserna? Hur fungerar de?

  Svara
 3. HANNA

  Jag läste innehållsförteckningen på hemsidan… INCI är imponerande! bra naturligt ögonbrynsserum

  Svara
 4. Gabby

  Kan du skriva en uppdatering om hur länge resultatet varade?

  Svara
  • snedvriden

   Gabby, jag har också använt Nanobrow i 5 månader nu. Det första resultatet syntes efter mindre än 3 veckor. Numera använder jag det några gånger i veckan för att upprätthålla resultatet, jag är supernöjd!!

   Svara
 5. isabelle17

  Jag beställde det för 2 veckor sedan, fick det dagen efter beställningen och började använda det direkt, det är jättebra! 🙂

  Svara
 6. viva-la-vida

  hur många ml?

  Svara
 7. förgätmigej

  Har och älskar det! Det är det lättaste serum jag har testat: absorberas snabbt, klumpar sig inte, är inte fett. Äntligen har jag VACKRA ÖGNBRYN <3

  Svara
 8. Marianne T

  kan man använda den två gånger om dagen?

  Svara
 9. gabrielle j

  Jag har tunna och glesa ögonbryn… nästan osynliga… tror du nanobrow kan hjälpa mig? jag har testat så många serum men ingetr funkar 🙁

  Svara
 10. Patrice

  #teamnanobrow, jag älskar det, rekommenderar det, och skulle aldrig byta serum!

  Svara
 11. maxi-maxi

  jag föredrar ricinolja – det är billigare och fungerar bra

  Svara
  • Ann

   Ingen olja, vare sig ricinolja eller något annat, kan mäta sig med ett bra serum. Så är det bara.

   Svara
 12. användare

  Vad kostar det? Var köper man det?

  Svara
 13. angelica k

  För två månader sedan hade jag sagt att inget serum i världen kan fixa mina ögonbryn. De var sköra, svaga och glesa. Håret föll alltid av och varje sminkborttagning gav mig nya luckor i brynen. Jag fick nanobrow av en kompis men trodde inte att det skulle funka, för jag hade redan testat massa serum. Efter ett par dagar blev jag förvånad, för mitt hår slutade falla av i lika stora mängder. Sedan slutade det helt och hållet. Idag har jag vackra, tjocka och starka ögonbryn. Jag rekommenderar Nanobrow till alla. Det kan hantera de värsta fallen och är lätt värt sitt pris. Särskilt eftersom det finns dyrare serum som uppenbarligen inte fungerar.

  Svara
 14. Veronica

  Din recension har uppmuntrat mig 😛

  Svara
 15. Drottningen

  Bra naturligt serum för ögonbrynen, som faktiskt fungerar!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *