Hur gör man en perfekt makeup? Mina betrodda metoder

Inlagd i: Gör Det Själv | Make-up
PERFEKT MAKEUP

Hej tjejer!

Var och en av oss vet att makeup ska vara osynligt. Innan jag verkligen lyckades uppnå det, tog det lång tid, för att inte tala om den enorma mängd kosmetika som jag använde då. Slutligen lärde jag mig att utföra den naturliga makeupen. Nu ser du själv hur lätt det är.

Hitta perfekt foundation och concealernyans

De flesta tjejer tycker att den här uppgiften är besvärlig. Dessutom vet majoriteten av dem inte hur man applicerar foundation korrekt. Av dessa skäl lider de av maskseffekt eller fläckar. Vad ska du göra så att varje sminkning ser naturlig ut? Applicera bara flera nyanser av foundation på dina kinder och nacke och vänta tills de smälter med hudfärgen. Kom ihåg att din nya kosmetika inte kan vara mörkare eller ljusare än hudtonen. Liknande uppgift väntar dig när det gäller concealervalet. Du borde matcha det med hudfärg och skugga på foundation. När du väl hittar rätt kosmetika, applicera den under ögonen, på missfärgningar och andra brister.

Ansiktsskönhet

För att avsluta din makeup, använd highlighter, bronzer och blusher. Highlighter gäller under ögonen, på kindbenen och på alla ställen du vill ska sticka ut. Välj kosmetika i flytande eller pressad form. De skimrande partiklarna som den innehåller kommer att reflektera ljus och plana de små rynkorna. Bronzer är dock en perfekt produkt för att konturera ansiktet. Applicera den längs kindbenen på hakans spets, på näsbron, på pannan och på tinningarna. På så sätt skapar du den naturliga solbrännaffekten. För att försköna huden ännu mer, använd blusher. Skumma din hud i de områden där du inte har använt andra kosmetika.

Ögon och läppsmink

Eyeliner kan optiskt göra ögonfransrotens linjer täta, öppna ögat och komplettera din makeup. Använd en ögonpenna, eyeliner i gel eller penna. Under appliceringen borde du aldrig dra ögonlocket, för då kommer linjen att vara krökt. När du använder en mjuk penna kan du gnugga den och blanda den med ögonskuggorna. Använd lite mascara med utbredd borste. Placera vredet mot ögonfransarna och gå igenom dem i en zigzag-rörelse. Din ögonmakeup är klar! Dags för läpparna. Med en läppliner skissa läpparna, fyll dem sedan med den valda läppstiftskuggan. Kom ihåg att färgen på både läpplinern och läppstiftet måste vara liknande.

Bourjois Volume Reveal – Är det värt att köpa?
Daglig makeup – (mini)guide om hur man gör sig redo att applicera en

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *