Är det värt att använda naturliga kosmetika? Varför?

Hej tjejer!

Som ni säkert vet är jag ett stort fan av naturkosmetika. Det betyder inte att jag inte använder produkter utan miljöcertifikat eller naturliga ingredienser. Ändå kommer jag att försöka uppmuntra dig att prova ekologiska kosmetika.

REN NATUR!

Du hittar inte spår av kemiska föreningar i naturkosmetika. Som namnet antyder finns det bara naturliga ämnen. De kan innehålla: fruktkomponenter, örter och andra växter, vitaminer, mikronäringsämnen. Du kan även stöta på konstiga ingredienser: kaviar, snigel, mineraler från Döda havet, alger.

100% SÄKERT

Naturkosmetika är säkert och skonsamt för känslig hud. De blockerar inte hudporer, orsakar inte irritationer eller allergiska reaktioner. Innan de hamnar på hyllorna testas de. De genomgår en dermatologisk undersökning och måste erhålla lämpliga intyg. Å andra sidan kan de också sensibilisera människor med mycket känslig hud. De innehåller trots allt naturliga ingredienser, som kan innehålla potentiella allergener.

FÖR ALLA

Naturkosmetika rekommenderas för alla typer av hud och hår. De har en mångsidig applikation, oavsett om du har ljus hud, rött hår, du är en man eller du är 50 år gammal. De kommer att fungera bra för alla. Den största fördelen är att naturkosmetika är bra valuta för pengarna. Du hittar dem också i hälsokostaffärer. Naturligtvis är de flesta produkterna tillgängliga på Internet. Bland naturliga kosmetika finns också de som kan användas av veganer eller vegetarianer. Naturkosmetika testas ej på djur. Jag tycker att detta är väldigt viktig information för djurrättsaktivister.

FÖR BARN OCH VUXNA

Naturkosmetika kan användas av vuxna och barn. De fungerar bra inom hudvård och smink. Du kan välja mellan: masker, lotioner, primers, foundations, ögonskuggor, krämer. De har en mängd olika formler: från en mist, genom lös konsistens, till tät och rik. De hjälper till att ta bort akne, glatta ut celluliter, bli av med streckmärken eller skapa professionell makeup för varje tillfälle.

Vad säger ni tjejer, använder ni naturkosmetika?

Ögonfransserum – Välj den med en kort lista över ingredienser. Låt mig berätta varför
Lashcode Mascara. Du Kommer Inte Kunna Motstå Den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *